به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه پارسا شامگاه دوشنبه در مدرسه تابستانه خدمات کتابخانههای عمومی در اردبیل اظهار کرد: امسال دورههای آموزشی متنوع برای کتابداران و کارشناسان به صورت مجزا پیش بینی شده تا فعالان این حوزه با تولید محتواهای جدید و خدمات متنوع کتابخانهای آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: حتی برای کتابداران بخش نابینا، کم شنوا و کودک دورههای آموزشی خاص طراحی و پیش بینی شده که با تولید محتوا و ارائه آن شاهد ارتقای توانمندی آنها در عرصههای شغلی خواهیم بود.
مشاور معاون برنامهریزی و مسئول آموزش نهاد کتابخانههای عمومی افزود: علاوه بر برگزاری دورههای تخصصی برای کارشناسان و کتابداران به صورت عمومی و تخصصی سعی بر این بوده تا به استانها نیز مجوز برگزاری کلاسهای آموزشی و تکرار محتواها داده شود.
پارسا تصریح کرد: برای اولین بار محتوای تولید شده در سایت مورد نظر به صورت مستمر به نمایش گذاشته شده تا کتابداران و کارشناسان به دلخواه و در طول سال در این دورهها ثبت نام کرده و در آزمون تعریف شده در طول سال شرکت کنند.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این دورهها گواهینامه آموزشهای تخصصی و عمومی را دریافت میکنند و توانمندیهای لازم را به دست میآورند.
مشاور معاون برنامهریزی و مسئول آموزش نهاد کتابخانههای عمومی اضافه کرد: دورههای ملی نیز در قالب مدرسه تابستانی برای شرکت کنندگان برپا شده تا منتخبان استانها در قالب کارگاههای متعدد با خدمات نوین کتابخانههای عمومی در ارائه سرویس به مخاطبان آشنایی پیدا کنند.
پارسا گفت: سال گذشته استان آذربایجان شرقی و امسال نیز اردبیل میزبان مدرسه تابستانی بوده و امسال سعی بر این است تا خدمات کتابخانههای عمومی تبیین و تشریح شود.
وی اظهار کرد: سال گذشته همایش طراحی خدمات را برگزار کردیم و به دنبال آن امسال نیز تلاش شده تا این موضوع در سرفصلهای آموزشی برای کتابداران در نظر گرفته شود تا با حضور اساتید به صورت کیفی این برنامههای آموزشی و کارگاهها به سرانجام برسد.
مشاور معاون برنامهریزی و مسئول آموزش نهاد کتابخانههای عمومی ادامه داد: آموزش حضوری به نسبت مجازی مزیتهای بیشتری را به همراه دارد و ما تلاش میکنیم تا در قالب دورههای آموزشی حضوری شرکت کنندگان را با ایدهها و نظرات خلاقانه آشنا کرده و به نوعی تبادل اطلاعات و تحکیم دوستیها و صمیمیتها را شاهد باشیم.
پارسا افزود: در سایه این دورههای حضوری است که کتابداران ما با حضور در کتابخانههای مرکزی استانهای میزبان با نحوه کار و فعالیتهای انجام شده به همراه نقاط ضعف و قوت آشنایی پیدا کرده و از نزدیک از تجربیات سازنده همدیگر استفاده میکنند.
نظر شما